FAQs Complain Problems

समाचार

ज्येष्ठ नागरिक परिचयपत्र र अपाङ्ग परिचयपत्र वितरणको सुरुवात !       निशुल्क रेविज बिरुद्धको खोप संचालन हुने सम्बन्धि सूचना !       सूचना प्रबिधि(Information Technology) IT Teacher सेवा करारमा लिने सम्बन्धि सूचना !    कृषि प्राबिधिक र पशु सेवा प्राबिधिक पदमा  सेवा करारका लागि प्रधानमन्त्री कृषि आधुनिकीकरण परियोजना इकाईको सूचना !     सहकार्यमा ५०% अनुदानमा वृहत्तर आलु विकास तथा विस्तार कार्यक्रम सम्बन्धी कृषि ज्ञान केन्द्रको प्रस्ताव आव्हानको सूचना !     MIS अपरेटर र फिल्ड सहायक पदमा संक्षिप्त सूचीमा परेका उम्मेदवारहरुको नामावली सम्बन्धि सूचना !     MIS अपरेटर पदका लागि कम्प्युटर सीप परिक्षणको पाठ्यक्रम सम्बन्धि सूचना !

गोकुलगंगा गाउँपालिका कार्यालयबाट ज्येष्ठ नागरिक परिचयपत्र र अपाङ्ग परिचयपत्र वितरणको सुरुवात |

गोकुलगंगा गाउँपालिकाको प्रमुख प्रशासकीय अधिकृत श्री षड् कुमार पोखरेल ज्युबाट ज्येष्ठ नागरिक परिचयपत्र वितरणको सुरुवात गर्नु भएको छ | वडा नं. ३ रस्नालु पिडालने निबासी बर्ष ८३ का कर्ण बहादुर कार्कीले पहिलो पटक स्थानीय निकायबाट ज्येष्ठ नागरिक परिचयपत्र प्राप्त गर्नु भएको छ | ज्येष्ठ नागरिक परिचयपत्र वितरण संगै अब यस गोकुलगंगा गाउँपालिका कार्यालयबाट अपाङ्ग परिचयपत्र पनि वितरण हुनेहुँदा सम्पूर्ण गोकुलगंगा निबासीहरुमा जानकारी गराइन्छ |

आर्थिक वर्ष:

Elected Official